Itt a Gyakori Kérdések szekcióban összeszedtük azokat a kérdéseket amik a leggyakrabban felmerülnek a rendelés leadása előtt, alatt és után. Kérjük, hogy olvasd el mielőtt üzenetet küldenél vevőszolgálatunk részére.

Gyakori Kérdések

Mennyi idő alatt kapom meg a megrndelésem?

A csomag kézbesítésének ideje általában egy, három munkanapot vesz igénybe a kiszállítási módtól függetlenül.

Hogy tudom kifizetni a megrendelésem?

A rendelését lehetősége van Banki átutalással és Utánvét is kifizetni a GLS futárszolgálat esetén bankkártyával is kifizetheti a csomagját.

Milyen szállítási módok közül tudok választani?

Alapesetben MPL Futárszolgálattal küldjük ki megrendelését, de emellett lehetősége van még a GLS futárszolgálattal is kérni a csomagját.

Külföldi címre tudok rendelést leadni?

Jelenleg nincs lehetősége Magyarországon kívüli címre kérni a megrendelését.

Minden termékből van raktáron?

Internetes webáruházban megjelenő termékeink közül mindenből van készleten. Amennyiben valamelyik termék nem elérhető, azt a termék adatlapján jelzi a webáruház.

Pénzvisszafizetési garancia? Ez mit jelent?

A webáruházunkban megrendelt összes termékre 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, hogy ezzel garantáljuk az ön számára, hogy a termékeink 100%-ban eredetiek és hatásosak és hiszünk benne, hogy ön teljes mértékben elégedett lesz a termékek hatásával ellenkező esetben csak vissza kell küldenie a megrendelt termékeket és mi visszafizetjük önnek a termékek vételárát.

Email küldés